15. kesäkuuta 2014

# 166


Kallella olikin aika jännä päivä tänään. Se pääsi nimittäin tutustumaan yhden päivän aikana kahteen uuteen kaveriin! Taino, eihän kumpikaan ollut niistä uusi tuttu, mutta lähietäisyydeltä kylläkin. Nimittäin aamulla ponski pääsi laitumelle Zipen kanssa ja ne saivat olla päivän samassa laitumessa. Ja ihan hyvinhän ne näkyivät tulevan toimeen! Illalla laitettiin hetkeksi Kalle ja suokkitamma Hilutella vierekkäisiin tarhoihin, tarkoituksena pitää niitä vierekkäin öitä ulkona tarhassa, mikäli homma toimii. Ja toimihan se! Kunhan ilmat taas vähän lämpenee, niin pääseevät poniset yöksikin pihalle. 


4 kommenttia:

  1. Milloin kesäistä banneria? ..Vai onko teiän välillä jotain sellaista mikä estää bannerin teon?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEI TSIISUS NYT.....! joo on meiän välillä nyt jotain pahasti häikkää, nimittäin oma elämä. Meillä on molemmilla omat menomme ja tekemisemme, ei tarvii hyvänen aika jokatoinen päivä kysyä mitä meiän välillä on ..... tehään kun tehään ja jos tehään.

      Poista
    2. Eiku meillä on menny jumalattoman pahasti sukset ristii ja ny vihataa toisiamme! ....eiku :-D

      Poista
  2. Huhhuh . Kaikkee sitä luullaan . On bloggaajillakin omat kiireensä ja aikataulut ei natsaa. Ja toki kouluaikoina aino ja roosa näki jo koulun puolesta enemmän.

    VastaaPoista