14. elokuuta 2014

◆ 226

Käytiin tänään Oltzun kanssa Fonttanellassa uimassa ja kotiin tullessa huomasin kirjekuoren pöydällä; meidän (minun, Ainon, Milan ja Apin) liput Enrique Iglesiaksen keikalle olivat tulleet!! Keikkaan on aikaa vielä 118 päivää, mutta mä en vaan jaksaisi odottaa.... ♥

5 kommenttia:

  1. Kommentoin joku päivä aikasemmin Roosa sulle tänne kommentin, mut sitä ei julkaistu. Itse inhoan tämmösiä ruikutuskommentteja "yhyy miksi kommenttiani ei julkaistu". Mutta omasta mielestäni tässä kommentissani ei oikeasti ollut mitään pahaa, miksi ei julkaista, niin mietin vain eksyiköhän se matkalla? Käsitteli tota sun omassa blogissa ollutta postausta, et miten pidät blogin itselles kivanan paikkana. Mut joo, jos se oli jotenki sopimaton teidän mielestä, niin okei, ei se mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoinpa nyt omankin mielipiteeni tähän koska kyseessä on meidän yhteinen blogi ja mulle tulee sähköposti-ilmotukset kaikista kommenteista.

      Eli, tämä on meidän yhteinen KUVAblogi, ja molemmilla meillä on omat blogimme. Haluamme tähän yhteiseen blogiin vain ja ainoastaan tätä blogia koskevia kommentteja ja mun mielestä ei muita blogeja koskevia kommentteja täällä tarvita. Sun kommenttia ei julkaistu juuri tän takia, ettei se liittynyt millään lailla. Jos Roosan blogiin ei voi kommentoida ilman rekisteröintiä, tee tunnukset ja kommentoi niillä :)

      Me toivotaan oikeesti nyt jotain itua tähän hommaan, lyhyessä ajassa kaikki paskat kommentit koskien Roosan omaa blogia on löytynyt täältä joka ei tosiaan tänne kuulu. Kiitos ja hei, Roosa varmasti kommentoi sitten oman näkökantansa :)

      Poista
    2. Tuossapa Aino oikeastaan kertoikin kaiken tarvittavan. Ja kyllä, me molemmat luemme kommentit, mutta ne kommentit, jotka eivät tähän blogiin kuulu, saavat jäädä jatkossa muualle! :-)

      Poista
  2. En ymmärrä miks ihmiset ei kommentoi roosan blogiin kuuluvia asioita kyseiseen paikkaan vaan tänne. Itseäni häieinnyt jo pitemmän aikaa. No okei ymmärrän niiku tossa edellisessä(?) Oli et ei ollu kommentointi onnistunu mut halus sen perille, se on musta okey. Mut miks toi ylempänä oleva ano voi kommentoia suoraan roosan blogiin.

    Onhan se anonyymina hyvä haukkua muitten blogia, mutta koittakaapa ite saaha yhtä hyvää tekstiä ystävien,työn, poikaystävän ja heppailun ohella. Naah, ei onnistu monelta.

    Bloggaajat ei ole mtn tietokone robotteja vaan aitoja ihmisiä joilla on omakin elämä, eikä vain blogi. Hyvät anonyymit ja muut koittakaapa se pitää mielessä.

    Olen puhunut :D Ei haittaa jos ette tätä julkaise, mut alko jo "ärsyttää".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep näimpä.. Ollaan jo jonkun aikaa tosiaan ihmetelty tätä hommaa ja nyt on vaan pakko tehdä jotain, kun sama rumba näyttää jatkuvan.

      Kiitos sulle kommentista, mä oon ihan samaa mieltä et Roosa saa ihan liian vähän arvostusta sen panostuksesta sen blogiin verrattuna siihen paskan määrään.

      Toivottavasti näillä pikkumuutoksilla saataisiin vähän isompia tuloksia ja hommat alkais luistaa paremmin! :)

      Poista